SPAREKASSEN DANMARK SUPER CUP 2023

 
Der er tophåndbold på menuen i Randers, når sæsonen 2023/24 åbner med Sparekassen Danmark Super Cup. Randers er nemlig udvalgt som værtsby til det dobbelte opgør. Kampene inkluderer topholdene Team Esbjerg (danske mestre) mod Odense Håndbold (sølvvindere), samt GOG (danske mestre) mod Aalborg Håndbold (sølvvindere).
 

“Sparekassen Danmark Super Cup er den perfekte måde at markere afslutningen på sommerpausen og vise, at der igen er tophåndbold på programmet. Det er første gang, at Randers er værtsby, men med byens stolte håndboldtraditioner er vi ikke i tvivl om, at valget er det rigtige. Vi er sikre på, at vi får fantastiske rammer at arbejde i, med stor opbakning fra lokalbefolkningen, selvom det er en neutral spilleplads for de fire deltagende hold,” siger direktør for Divisionsforeningen, Thomas Christensen og fortsætter:

”Vi ser derfor meget frem til at afvikle de to kampe i samarbejde med Arena Randers, Randers Kommune, vores partner Sparekassen Danmark og selvfølgelig de fire deltagende klubber, som forventes at tiltrække mange tilskuere.”

Få tilsendt salgsoplæg på Sparekassen Danmark Super Cup 2023

Kontakt:   jesper@dbadvisor.dk 

KONTAKT OS