Santander Final4 Kvinder

Santander Final4 for kvinder skal for første gang en tur til Odense. Det stort opsatte finalestævne er grundet COVID-19 situationen blevet udskudt til juni 2021, så der venter en fantastisk oplevelse for alle håndboldelskere at gå på sommerferie på.

Om valget af Odense som værtsby siger direktør i Divisionsforeningen Håndbold, Thomas Christensen:

-Vi har haft stor succes med at placere kvindernes Santander Final4 hos en af deltagerklubberne, og vi meget glade for, at valget denne gang er faldet på Odense Håndbold. Vi er i sagens natur i gang med en ganske særlig sæson, men vi ser enormt meget frem til at skabe en kæmpe håndboldfest i Odense til juni, som et flot punktum på en turbulent sæson. En vigtig medspiller i at skabe den store håndboldfest er naturligvis Odense Håndbold, som værtsklub, men også kommunen, de øvrige tre deltagerklubber samt naturligvis vores mangeårige hovedsponsor Santander Consumer Bank spiller en kæmpe rolle i at stable et fantastisk Final4 på benene, siger Thomas Christensen, der også påpeger, at Odense med sin centrale placering i landet er perfekt i forhold til de mange fans, der vil strømme til fra øst og vest.

Også hos By- og Kulturrådmand i Odense, Christoffer Lilleholt, vækker valget glæde.

-Det er vigtigt i skyggen af coronapandemien at holde fast i de kulturelle oplevelser, der skaber begejstring og binder os sammen. Det er derfor glædeligt, at vi i Odense kan fastholde et stærkt fokus på tiltrækningen af events i tæt samarbejde med Destination Fyn. Med værtskabet for pokalturneringens Santander Final4 understreger vi Odenses flotte position indenfor kvindehåndbold, siger Christoffer Lilleholt.

Festweekenden, der har deltagelse af Odense Håndbold, København Håndbold, Nykøbing Falster Håndboldklub og Herning-Ikast Håndbold, løber af stablen d. 5. + 6. juni. Kastes blikket tilbage på de seneste tre finaler, fylder de fire kommende Santander Final4-hold godt op i landskabet, idet Herning-Ikast Håndbold er forsvarende mestre, mens Nykøbing Falster tog sejren året inde. Begge gange måtte Odense Håndbold “nøjes” med sølvet – en skæbne der også overgik København Håndbold i 2017.

5. juni kl. 13.30: Nykøbing Falster Håndbold – København Håndbold
5. juni kl. 16.00: Herning-Ikast Håndbold – Odense Håndbold

6. juni kl. 13.30: Kamp om 3.-4. plads
6. juni kl. 16.00: Finale

Kontakt D.B.Advisor for yderligere oplysninger.

 

 

 

 

 

Santander Final4 Herrer

Mere end 10.000 tilskuere overværede i marts 2019 herrernes Santander Final4 i Jyske Bank Boxen. Kæmpesuccesen stod foran en gentagelse i 2020, men dette satte COVID-19 som bekendt en stopper for. Nu vender årets største håndboldfest lykkeligvis tilbage i 2021, hvor den ikoniske håndboldscene i Herning atter tages i brug i dagene 19. + 20. juni. 

Her skal GOG, Aalborg Håndbold, Skjern Håndbold og Mors-Thy Håndbold kæmpe om pokal og hæder, så der venter til sommer tophåndbold fra allerøverste hylde i fantastiske rammer fyldt med fanaktiviteter, underholdning og visuelle indtryk. 

Der vil traditionen tro blive reserveret klub-sektioner til de fire kvalificerede hold.

Selve semifinalekonstellationerne blev fundet ved lodtrækning d. 19. december:


19. juni kl. 13.30: Mors-Thy Håndbold – Skjern Håndbold
19. juni kl. 16.00: GOG – Aalborg Håndbold

20. juni kl. 13.30: Kamp om 3.-4. plads
20. juni kl. 16.00: Finale

 

Kontakt D.B.Advisor for yderligere oplysninger.

 

KONTAKT OS